Vi har fået ny sponsor. Derfor er der ekstraordinært introtilbud på nyt klubtøj til sæsonen 2018

 

Ny sponsor betyder, vi ekstraordinært nedsætter prisen på det ny klubtøj frem til 5.12.2017

 

Nyt toj 2018Med vores nye sponsor - megavin.dk - vil styregruppen gerne have så meget nyt klubtøj ud på landevejen fra 2018.

 

Derfor er det besluttet, at det nye tøj sælges til ekstraordinært nedsatte prisen på korte bukser og kortærmet trøje i en begrænset perioden.

 

Frem til 5.12.2017 kan der bestilles et par bukser (den normale model  som vi kender) eller en prof udgave (indlægget er det samme i begge par bukser). Efter 5.12.2017 er priserne de normale priser, hvor klubben yder en rabat på knap 20 %. Den ekstraordinære nedsættelse gælder kun for en trøje og et par bukser. Derefter er det de normale priser der gælder.

 

Ønsker du at bestille tøj skal du sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller sende en SMS til 2486 5544 (Jørgen Bruun), med angivelse af hvilket tøj du vil bestille, størrelse og hvilket par bukser du ønsker. Betalingen skal ske i løbet af januar – altså før tøjet bliver leveret. Der vil komme et opslag på PODIO om betalingsdag (ud over at betale ved bankoverførsel forventes også mulighed for MOBILEPAY).

 

Hvis du ikke ved hvilken størrelse du skal have, så se efter i det Team Odder tøj du har eller ring til mig på 2486 5544, så har jeg et prøvesæt i samtlige størrelser.

 

Der vil sikkert være nogle der også gerne vil have løse ærmer, handsker, strømper, vindjakke og lange bukser. Det skal vi nok også få på hylderne – men nu tager vi lige ovenstående først for ikke at miste overblikket.

 

Har du yderligere spørgsmål, så ring til Jørgen Bruun på 2486 5544.

Sponsorer

bruhn grafisk

megavin gul 300x100

brolaeggeren logo

KvicklyOdder