Sæson 2017 er skudt i gang

Vådt, klamt og koldt - men vi er da heldigvis ligeglade!

Sæsonstart 2017 webVi kan ikke afvise, at mange af Team Odders ukuelige medlemmer sidder tilbage efter dette års sæsonstart og er lille smule kolde i r****.

 

Fakta er, at vi heller ikke i år var synderligt heldige med vejret, der mest af alt kan betegnes som vådt, klamt og kold. Men end ikke udsigten til dette betød, at sofaen fik lov at tage over hos flertallet.

 

Næsten 70 medlemmer  - og langt de fleste medbringende cykler - mødte nemlig op til det traditionsrige morgenbord, hvor vores klubformand bød gamle som nye medlemmer velkommen til den nye sæson.

 

Efter en times tid med hyggesnak, blev det tid til at trække i cykeltøjet og komme ud på de lokale landeveje - og det passede naturligvis lige med, at regnen for alvor tog til. Til trods for dette var også lærkerne helt kolde i r****, og de akkompagnerede os alle - også selv om vinden blæste og regnen silede ned.

 

En klar indikation på, det har været en kold cykeltur er ikke kun at være gennemblødt fra Sæsonstart 2017 2 webinderst til yderst. Det er nemlig også, når det varme vand i bruseren når at blive koldt, inden det rammer fødderne. Derfor er der ingen tvivl om, at der efter et par timer eller tre på cyklen blev tømt adskillige varmtvandsbeholdere rundt omkring hos Team Odders medlemmer.

 

Men - vi er heldigvis lidt lige som varmtvandsbaholder. Vi bliver altid fyldt op igen og er derfor klar til sæsonens næste fællestræning søndag d. 12 marts kl. 9.00. Og vejret - ja, det kan næsten kun blive bedre.Sæsonstart 2017 3 web

Sponsorer

brolaeggeren logo

megavin gul 300x100

KvicklyOdder

bruhn grafisk