Pensionist for en dag - og det er faktisk ikke så tosset!

Læs beretningen om vores (unge) klubmedlem Kim Bruhn, som har været pensionist for en dag sammen med Fredagsholdet.

Pens 1 web

Team Odders Fredagshold består overvejende af seniorer, som har forladt arbejdsmarkedet. Og de forstår altså at nyde tilværelsen, beretter Kim Bruhn, et af Team Odders juniormedlemmer - i hver til fald når vi sammenligner Kims alder med de sædvanlige deltagere på Fredagsholdet. Kim fortæller:

 

Jeg erfarede i hver til fald på egen krop, at deltagerne på Team Odders Fredagshold virkelige formår at nyde tilværelsen, da jeg en dag i begyndelsen af august rev en fredag ud af kalenderen for at teste tilværelsen som pensionist.

 

Sven Åge Dam havde spurgt mig, om ikke jeg ville med på en fredagstur sammen med Fredagsholdet - en lille smuttur til vejle på ca 150 km plus det løse.

 

Jo tak - jeg var klar til at tage med, og det blev en rigtig god tur.

 

Jeg vil nu ikke afvise, at var måske var mere fokus på bagerbesøg og frokost, Pens 2 webend jeg er vant til fra de normale træningsture onsdag og søndag. Det blev til et besøg hos bageren på vejen mod Vejle, frokost i Vejle og så lige endnu et bagerbesøg med kaffe indlagt på ruten på vejen hjem.

 

Men - det havde vi nu også fortjent, da vi blandt mange gode stigninger blandt fx havde besteget Munkebjergbakken i sikker stil.

 

En ting er helt sikkert - jeg er da så småt begyndt at glæde mig til min pensionisttilværelse om føje år ;)

Sponsorer

bruhn grafisk

brolaeggeren logo

megavin gul 300x100

KvicklyOdder