Resultat af enkeltstart og klubmesterskab 2015

Lørdag den 12. september 2015 kørte vi den årlige enkeltstart på 23,1 km, der afgør, hvem der i sidste ende tilkæmper sig det eftertragtede klubmesterskab.

 

Lørdag den 12. september 2015 kørte vi den årlige enkeltstart på 23,1 km, der afgør, hvem der i sidste ende tilkæmper sig det eftertragtede klubmesterskab.

Vejret var i år tørt og - som vanen tro for sæsonen 2015 fristes man næsten til at sige - helt uden risiko for solstik og stabil modvind fra Amstrup til Gersdorfslund, gjorde turen til en sej udfordring.

 

Til start var der fremmødt 20 deltagere. Flere havde i år valgt at peppe underholdningsværdien op - én kørte uden saddel, én var en tur på Alrø (måske der lige skulle tankes op med en tartelet) og én medbragte egen hjælperytter.

 

Start og mål var sædvanen tro hos Vagn i Gosmer, hvor der var forfriskninger i form af diverse drikkevarer og grill-pølser.

 

Årets nye tiltag var lodtrækningspræmier til næsten alle - venligst sponseret af Speedline (Cykelbutik i Skanderborg) og Cyclingfreak (cykelbutik i Højbjerg). Måske det kan være med til at trække flere klubmedlemmer af gårde til enkeltstartsarrangementet i 2016.

 

Efter enkeltstarten viste det sig, at det blev Pia Vang Steffensen, som løb med titlen som Klubmester 2015.

 

Det samlede antal point for de 3 ryttere med flest point for sæsonen 2015 efter kørsel af enkeltstart blev:


59 point: Pia Veng Steffensen

53 point: Kim Veng

52 point: Jens Jørgen Jensen

 

Resultat af enkeltstart, der blev kørt med gode tider for alle fremmødte med vinderne af de 3 klasser:

 

Piger: Pia Veng Steffensen

Herrer 55+: Steffen Madsen (igen)

Herrer U55: Claus Kjeldsen

 

Sponsorer

brolaeggeren logo

KvicklyOdder

megavin gul 300x100

bruhn grafisk