Klubbens traditionsrige "Kom i form weekend" står for døren. Den afholdes i første weekend i april - altså på fredag, lørdag og søndag.

Fredag har der været forskellige arrangementer på programmet - med eller uden fysisk træning indlagt. Lørdag og søndag køres der fra klubhuset, hvor særligt lørdagens program indeholder forskellige træningsformer.

Årets program lyder som følger:

Fredag: Da mange af os ikke har fået trænet så meget endnu, starter vi ud med temaet "Kom i god mental form", så der er overskud til at komme på rammen både lørdag og søndag. Vi mødes derfor på Vestermarkskolen kl. 19.00, hvor vi viser filmen "En forårsdag i helvede". Det er Jørgen Leth´s skildring af cykelløbet Paris-Roubaix (som køres søndag i kom i form weekenden). Vi sørger for biografstemning og håber mange vil mødes om denne klassiker.

Lørdag: Temaet er "Kom i form med forskellige træningmetoder". Holdkaptajnerne sammensætter et program, som styrker flere forskellige evner på cyklen.

Søndag: Temaet er "Kom op på cyklen igen, og kom i form med vennerne". Holdkaptajnerne lægger en rute med fokus på afvekslende udfordringer og masser af hygge. 

Vel mødt til flere dage sammen med gode TeamOdder-kammerater.

Styregruppen

Sponsorer

bruhn grafisk

KvicklyOdder

brolaeggeren logo

megavin gul 300x100